Yamaha FZ150i Enthusiasts Forum
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Pelekat Rasmi Forum, sila buat tempahan di

http://myenthusiasts.org/fz150i/index.php/topic,22385.0.html

Logo Forum
 
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Wiring Diagram Electrical System Yamaha Vixion  (Read 7345 times)
bullet
Newbie
*
Posts: 18


« on: March 11, 2009, 02:47:22 PM »

Siapa tahu ada yang membutuhkan :






salam...
Logged
^Frenchy^
Administrator
Ultra Hero
*
Posts: 5263


019 - 572 4848


WWW
« Reply #1 on: March 11, 2009, 02:55:23 PM »

terima kasih pak... lama sudah saya cari benda ni. pak... 'butuh' kalu di malaysia maknanya agak lucah. membutuh... lagi la lucah.
Logged

Straight line speed is overrated. The corners is where the fun is. Anybody can ride the straight line.

satia @ satria
Mega Hero
******
Posts: 1200

MENYELAMATKAN ANDA DGN SEGERA, HAIT!! 016-7007480


« Reply #2 on: March 11, 2009, 02:58:57 PM »

terima kasih banget frenchy amat membutuhkannya mungkin bapak bullet dapat memuaskan hatinya ;D ;D
tq
Logged

ASSALAMUALAIKUM
bullet
Newbie
*
Posts: 18


« Reply #3 on: March 11, 2009, 03:02:09 PM »

terima kasih pak... lama sudah saya cari benda ni. pak... 'butuh' kalu di malaysia maknanya agak lucah. membutuh... lagi la lucah.


Happy to help.............
Logged
PeNdi
Guest
« Reply #4 on: March 11, 2009, 03:02:58 PM »

ya pak kalo dibilang ayat 'itu' itu sama wanita malaysia bisa dikira gangguan seksual gitu pak.. ;D.apa pun terima kasih atas wiring diagram itu
Logged
ubiwankelubi
Sr. Member
****
Posts: 300



« Reply #5 on: March 11, 2009, 03:03:05 PM »

kena nggakk bilang dong.... gue sedia memberi pada yg mmbutuhkan... hehheehh

apa2 pun... banyak trima kasih buat bullet

Logged

ZZZzzzzzZZZ

ZZzzzZZZZzzzzZZZZz
bullet
Newbie
*
Posts: 18


« Reply #6 on: March 11, 2009, 03:17:08 PM »

ya pak kalo dibilang ayat 'itu' itu sama wanita malaysia bisa dikira gangguan seksual gitu pak.. ;D.apa pun terima kasih atas wiring diagram itu

hahaha....thanks untuk info nya bro...
baru tahu juga saya artinya..... ;D
Logged
sieraju
Full Member
***
Posts: 219


« Reply #7 on: March 11, 2009, 03:42:51 PM »

ya...terima kasih juga dari saya. dah lama ku mencari baru sekarang ku terjumpa...
Logged
aceh
Newbie
*
Posts: 20



« Reply #8 on: April 03, 2009, 11:17:59 AM »

wiring diagram tuk fz150i ade kt maj. roda2 terbaru..bahasa malaysia lagi..boleh le delok2..
Logged
Kembara_suria
Hero Member
*****
Posts: 730

CCF6050


« Reply #9 on: April 03, 2009, 12:10:09 PM »

betul2....ade kat roda2
Logged

Ayip....
017-3664885
kuantan....
sieraju
Full Member
***
Posts: 219


« Reply #10 on: April 07, 2009, 02:44:24 PM »

wiring diagram FZ ada dalam Roda-roda keluaran April
Logged
harbour_master
Sr. Member
****
Posts: 332


« Reply #11 on: April 07, 2009, 04:11:22 PM »

sama ajer macam kita punya.aku ader beli majalah tu.
Logged

smart n macho
SaLLeH
Hero Member
*****
Posts: 590

012 - 9844022


« Reply #12 on: September 24, 2009, 08:29:14 PM »

thankss ^_^
Logged
prince seven
Newbie
*
Posts: 8


« Reply #13 on: September 02, 2010, 11:09:34 AM »

thanks bro  8ysdf dari diagram ni aku dapat wat marker light ( dua2 signal nyala ) n hazard light...  
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  








Powered by MySQL Powered by PHP Metallic Abyss Theme by SMFers
Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!